UFD-Nyheder-Teknologi

Spilteknologi og filmproduktion er ved at smelte sammen, siger forsker.
Det er nu tid til at opgradere Windows 10-versionen 1803, som allerede for flere dage siden er gået på pension. Microsoft vil automatisk opdatere disse versioner til nye, er meldingen.
Svenske Ikea er undervejs i en større digital transformation, hvor selskabet investerer i en lang række teknologier og værktøjer, der skal gøre det nemmere for forbrugerne at købe møbler online. Her er CTO'ens plan.
Klumme: Med exascale computing er vi på vej ind i en ny æra, der drives af massive mængder data og dermed massive workloads, som simpelthen ikke kan processes inden for rimelig tid med de teknologier, som er til rådighed i dag.
I fremtiden vil vi både se ældre og afdøde skuespillere i nye, unge roller, siger forsker.
Tech fra Kina og "smarte" gaver kræver ekstra overvejelse, advarer eksperter.
Suez-kanalen gør, at du i dag får dine varer fra Kina leveret lynhurtigt.
Gravide og folk med astma er blandt dem, der bør få vaccinen.
Jeg spørger videnskaben, hvorfor jeg gider se på fremmede mennesker, der skændes.
Kvinders ægkvalitet topper først i midten af 20'erne.
I stedet for laser, bruger opfindelse bittesmå perler og lydbølger til at skabe billeder i 3D.
En begivenhedsrig uge er ovre i den danske it-branche. Vi har samlet de tre vigtigste pointer fra ugen der gik, som du kan tage med dig ind i næste.
Møde med enormt sort hul har slynget stjerne på afveje.
Det er første gang vi ser, at mennesker uden en lugtekolbe har en lugtesans.
Eksplosionen udløste mere energi på 20 sekunder, end Solen gør i løbet af 10 dage.
Mænd taler abstrakt, kvinder går mere i detaljen, indikerer ny forskning.
IBM har i flere år satset stort på Mac-computere til medarbejdere. Og gevinsten har været markant - ikke mindst når det gælder intern support.
Ifølge Bloomberg er Apple klar til at samle Apple News+, Apple TV+ og Apple Music til et abonnement allerede næste år.
Motorola blander fremtidsteknik som foldbare skærme sammen med retro-formater. Den øvelse kommer der en interessant klapmobil ud af.
VMworld2019, Barcelona: Der er mest af alt roser til Pat Gelsinger, da en lille udvalgt skare møder topdirektøren fra VMware. Men da Kim Lohse it-infrastrukturchef fra Koncern IT i Københavns Kommune får det sidste spørgsmål, går han lige på. Læs her, hvordan Pat Gelsinger reagerede.
Millioner af brugere af Googles Chrome-browser skal gøres tydeligt opmærksom på sløve websites, mener Google, mens hurtige websites skal ‘belønnes’. Ideen er at få udviklerne til at oppe sig.
Det nye produkt er allerede blevet præsenteret for op mod 1.000 medarbejder ved en intern præsentation.
Elon Musks rum-firma, SpaceX, sender yderligere 60 satellitter i kredsløb om jorden. Forude venter bredbånds-internet med rummet som mellem-station.
Gartner Symposium/ITxpo 2019: En række kompetencer får afgørende betydning for fremtidens CIO. Alle it-ansvarlige bør allerede nu begynde at tage højde for dem, lyder det fra analysehuset Gartner.