UFD-Nyheder-Politik

Det er en logisk fortsættelse af den hidtidige politik under Trump-regeringen, men det kan i sidste ende også komme til at stå i vejen for fred i Mellemøsten. Sådan lyder vurderingen fr ...
Hongkongs domstole har ikke bemyndigelse til at afsige kendelser om eksempelvis maskeringsforbud, som det skete mandag. Det fastslår en talsmand for styret i Kina tirsdag ifølge det sta ...
Regeringen og beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S) har lovet at skaffe tusinder af nye hænder til velfærdsstaten. Samtidig er beskæftigelsen lav, og økonomien skal hænge sammen ...
USA vil skærpe reglerne for personer, som søger asyl i USA. Tirsdag ventes præsident Donald Trumps administration at offentliggøre et nyt regelsæt, som vil gøre det muligt at sende asy ...
Antallet af opholdstilladelser, som bliver inddraget eller nægtet forlænget, ser ud til at falde markant i år. Det viser de seneste tal fra Udlændingestyrelsen, skriver Kristeligt Dagbl ...
Midlertidigt børnetilskud bør også gives til forældre til børn mellem 15 og 18 år, lyder kritik blandt andet.
Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S) har en enorm opgave, som seniorer skal være del af løsningen på.
Stik imod ønske om at langt flere opholdstilladelser inddrages ser antallet af inddragelser ud til at falde.
Sundhedsminister Magnus Heunicke (S) mener, at udfordringen kun er blevet større, når det gælder manglen på sygeplejersker.
Efter en god evaluering fra Energistyrelsen er Socialdemokratiet åben for at fastholde bredbåndsstøtte.
Udenrigsminister Jeppe Kofod bør bane vej for en EU-melding, der kan mærkes i Kina, mener De Radikale.
For nogle kan forældrebetalingen stige, uden at der kommer flere pædagoger i deres børns vuggestuer og børnehaver.
Regeringen forhandler om minimumsnormeringer i børnehaver og vuggestuer. Men det er langt fra sikkert, at det betyder én eneste ekstra pædagog i den enkelte institution.
Det er en glidebane, at regeringen vil nægte fremmedkrigere i udlandet konsulær bistand, mener Enhedslisten.
Venstres Frihedspris går i år til Ulla Tørnæs for hendes utrættelige kamp for at skabe mere balance mellem kønnene - og dermed mere balance i verden.
I forbindelse med Venstres Landsmøde 16. og 17. november 2019 talte Venstres næstformand Inger Støjberg. Du kan genlæse talen her.
Til Venstres Landsmøde 16. og 17. november 2019 indledte Venstres formand Jakob Ellemann-Jensen med en tale. Du kan genlæse talen her.
Venstre har i dag præsenteret sit forslag til finanslov for 2020.I valgkampen lovede Venstre at investere i både velfærden og den grønne omstilling – uden højere skat. Det løfte står vi ved. Og samtidig sætter vi både handling og økonomi bag ordene. 
Venstres nye ordfører for folkeoplysning og bibliotek hedder Kim Valentin. Han har drevet egen virksomhed i 26 år, været borgmester i Gribskov Kommune, og så har han været professionel fodboldspiller. Alt sammen noget, han ikke kunne have gjort uden at være drevet af en særlig passion.
Retsforbundet i Region Hovedstaden protesterer mod ophævelsen af fredningen af Amager Fælled. København skal ikke bare være beton. Der må mening med galskaben! Der skal være grønne åndehuller i vores by. Dette indlæg blev oprindeligt skrevet her Protest mod ophævning af fredningen af Amager Fælled.
Selv med en diger rapport fra uafhængige forskere, som konstaterer, at den danske krigsdeltagelse i Irak hvilede på et fordrejet grundlag, vedbliver Anders Fogh at benægte – som komiske Ali blev ved at benægte at krigen var tabt for styret. Men der er intet komisk ved Anders Foghs benægtelse. Dette indlæg blev oprindeligt skrevet her Komiske Ali og benægteren Anders Fogh.
Poul Gerhard Kristiansen, politisk ordfører for Retsforbundet, talte ved Folkebevægelsen mod EUs grundlovsmøde på Gammeltorv i København. Ved samme lejlighed var også Jan Mathisen, 3F København og Rina Ronja Kari, Folkebevægelsen mod EU. Herunder finder du et sammendrag af Poul Gerhard Kristiansens tale. I skyggen af Manchester, London og alle andre steder, hvor vi ser ulykkelige ofre for […] Dette indlæg blev oprindeligt skrevet her Grundlovstale 2017 af Poul Gerhard Kristiansen.
Af Peter Mogensen, Gjern Liberal Alliance forelår nu, ifølge Altinget.dk, at der skal indføres et “klimamærke” for fødevarer, så forbrugere ikke handler i blinde om klimaaftrykket af de fødevarer de putter i indkøbskruven. Det er da glædeligt at se at Liberal Alliance pludselig er blevet bevidste om klimaproblemet. Nu har de ellers brugt de sidste […] Dette indlæg blev oprindeligt skrevet her Klimamærke på fødevarer – Et slag i luften.
– Og vi boligejere har det faktisk alt for godt Den såkaldte 2025-plan indeholder naturligvis positive elementer, som for eksempel en reduktion af det rentefradrag, som i sig selv virker som et stort tilskud til boligejerne. Men det skrider helt i svinget, når man mener, at der er behov for at sætte 24 milliarder af […] Dette indlæg blev oprindeligt skrevet her 2025-plan giver større utryghed og ulighed.