UFD-Sport-Motorsport

Le Mans - Jan Magnussen i skuffende nederlag efter stærk indsats på Le Mans
Jan Magnussen mistede podieplacering i dramatisk afslutning på Le Mans, hvor danskeren sammen Antonio Garcia og Mike Rockenfeller sluttede på en skuffende niendeplads efter at have været med i kampen om sejren.
Le Mans - Michael Christensen officiel verdensmester på Le Mans
28-årige Michael Christensen er officiel FIA verdensmester i sportsvognsracing. VM kom i hus på Le Mans, hvor Michael Christensen og hans faste makker, franskmanden Kevin Estre, blev fejret på podiet foran den store folkemængde. Makkerparret sikrede VM i deres Porsche 911 RSR efter et løb, hvor de længe lignede en mulig vinder, men måtte tage til takke med en 10. plads i GTE Pro klassen efter en defekt udstødning skulle udskiftes efter 13 timers kørsel, hvor de måtte afgive føringen i løbet.
Med en sejr i den 4. af årets 6 DM afdelinger i bilorientering sikrede de forsvarende Danmarks Mestre fra Thy Motor Sport og Struer & Omegns Motor Sport, Børge Holm og Jørn Mørup, DM guldet for 6. gang i træk og for 8. gang i alt.
Jan Magnussen er klar til at køre sit 21. løb i Le Mans. Den 45-årige fabrikskører har stillet op for Corvette Racing siden 2004, og det gør han igen i år. ...
Jacob Sevel og CMD Motorsport har på rekordtid fundet formen i den stærke motorsportsklasse Citroën DS3 Cup, efter de debuterede sidste måned. Her blev weekenden rundet af med en podieplads, mens det i den forgangne weekend endte helt på skamlens øverste trin for racerkøreren fra Brædstrup.
Den aarhusianske racerkører Michelle Gatting drømmer om at køre Le Mans, og i år lykkes det. Hun er med i det første rent kvindelige team i 24-timers løbet.
Det bliver en fest at opleve de danske Le Mans-kørere besøge den store danskerlejr hos K-Rejser i år. Der er ikke mindre end 10 danske kørere på banen til verdens største mo ...
Le Mans - Jan Magnussen starter treer efter stærk Le Mans-kvalifikation
Jan Magnussen, Antonio Garcia og Mike Rockenfeller starter årets 24-timersløb fra en tredjeplads i GTE Pro-klassen efter stærk indsats i sidste og afgørende kvalifikation torsdag aften.
Le Mans - High Class Racing starter Le Mans 24h som nr 11
Det danske LMP2 team High Class Racings #20 ORECA 07 Gibson starter den 87. Udgave af Le Mans 24 Hours fra 11. startposition på gridden, i den 20 biler store og meget hårde LMP2 klasse. Mathias Beche satte teamets hurtigste tid i kvalifikationen (der er opdelt i tre), i den sidste 2-timers kvalifikationssession i går aftes, kun 2,5 sekunder fra bilen på pole position i klasen.
Månedens magasin
Racerbiler fra en svunden tid kører på den sønderjyske bane 15.-16. juniSommeren er over os, og inden det for alvor bliver tid til sommerferie, skal årets tredje arrangement afvikles på Padborg Park. Det bliver Sommerløbet, som køres i weekenden, og hvor en speciel type biler vil være i fokus. Det er de historiske biler, som kommer til at dominere programmet.
Der skal køres med historiske biler i den kommende weekend på Padborg Park. De ældre biler har sundet sig efter turen i Mindeparken, de lidt mere moderne Youngtimere er netop kommet retur fra Sturup Raceway og er klar til endnu en afdeling med de potente racere - Mærkeklassen DS3 er også klar, samt den hurtige topløse Seven Racing klasse, der også lige er kommet retur fra Sturup, og det hele bliver krydret med motorcykel kørsel
Så er det tid for et af årets absolutte højdepunkter i international bilsport, nemlig 24-timers løbet på Le Mans. Årets udgave er nr. 87 i rækken, efter det første løb blev afviklet allerede i 1923. Indlægget Nedtælling til Le Mans 2019 blev først udgivet på Racemag.
I Kina og USA er den grandiose SUV i høj kurs, så BMW præsenterer en syvpersoners luksusliner og mærkets største kølergrill for at møde efterspørgslen. Vi tester den nye BMW ...
Intet slår motorlydene fra den franske højhastighedsbane i Le Mans, men det er heller ikke meningen med de eldrevne Formula E-biler. Det er en helt anden oplevelse end motor ...
Lind på podiet, skuffelse for Linnemann, Le Mans-test - læs i DASUs elitenyhedsbrev, hvor du kan se, hvordan det er gået de indplacerede talenter - og se, hvad du skal holde øje med i den kommende uge. Indlægget Lind på podiet, skuffelse for Linnemann, Le Mans-test – læs i DASUs elitenyhedsbrev blev først udgivet på Racemag.
Jaguars store SUV fås nu med en 550-hestes V8-motor, der skyder den elegante storby offroader fra nul til 100 km /t på 4,3 sekunder. Topfarten er 283 km/t, og der er rigelig ...
Elbilen Hyundai Nexo drives af brint, men køres som en ganske almindelig bil. Det fungerer rigtig godt i praksis. "Hvornår kommer brintbilerne?" er der of ...
Toyotas præsident har nedlagt veto mod kedelige biler, så kultbilen Supra er tilbage efter 17 års fravær. Femte generation er en sportsvogn med vovet design, baghjulstræk og ...
Sponsoreret Sommeren er den perfekte årstid for masser af fede oplevelser, og for enhver motorsportsfan gælder dette bestemt også. I løbet af din ferie har du mulighed for at leve dig ind i motorsporten på en helt anden måde, end du kan til hverdag – blandt andet på de tre følgende måder.   Prøv sportsbetting for en ny oplevelse af løbene Som motorsportsfan har du allerede brugt mange timer på at se løb, så for at gøre det endnu mere spændende, kan du med fordel prøve sportsbetting. Så kan du bruge din viden på at forsøge at forudse løbene og, […] Indlægget Lev dig ind i motorsportens verden til sommer blev først udgivet på Racemag.
Med en ny og mere miljøvenlig dieselmotor og en ny automatisk gearkasse er Mercedes-Benz Marco Polo klar til ferien. Mere end 700.000 kr. i kontantpris fo ...
Lars og Anette Rolner er klar til at begive sig ud på eventyr. De skal køre fra Beijing til Paris - en distance på 14.000 km, som skal gennemføres på 36 dage. Bilen de har v ...
SPONSORERET INDHOLD Bare indrøm det, du er vanvittigt spændt på om Kevin Magnussen og Haas teamet får styr på bilen og begynder at kører hurtigere end de andre teams, og du er sindssygt spændt på at følge danskerne og alle de andre i deres udholdenhedskamp under Le Mans. Du tænker, en dag skal jeg være med nede på banen, kører med 300 i timen og udfører nakkebrækkendesmukke overhalinger foran alverdens tilskuere og seere. Hvis du føler denne trang, er du slet ikke alene – vi havde i hvert fald samme drøm! Men det er svært at føre det ud i […] Indlægget Din vej til drømmen – sådan bliver du en dygtig racerkører blev først udgivet på Racemag.
Den kommende lørdag byder masser af spænding og rallybiler, når hele 83 tilmeldte mandskaber deltager i anden afdeling af Autoplus Dansk Super Rally. Indlægget Autoplus Dansk Super Rally rammer Kjellerup blev først udgivet på Racemag.
Læs her, hvordan det gik de indplacerede danskere i den forgangne weekend - og se, hvad du skal holde øje med i denne uge! Indlægget Læs i DASU elitenyhedsbrev: Danskerpodie i Pau, podie på Nordschleife, fart i Höljes og meget mere blev først udgivet på Racemag.
Et ellers ret kedeligt Spaniens GP eksploderede med Haas-intern duel. Gjorde Kevin Magnussen det rigtige ved at banke hjul og overhale teamkammeraten? Gjorde Grosjean det værre, og var det forståeligt, da han to gange forsøgte at komme tilbage - men i stedet tabte stort? Indlægget Podcast om Spaniens GP: Kørte Kevin ukollegialt? blev først udgivet på Racemag.
Motorsport i historiske racerbiler er kendt for at give både spænding, gåsehud og masser af nostalgi. Men det giver så meget mere, når man spørger deltagerne i de historiske racerløb. Indlægget HKH Prins Joachim: Racing giver ud af kroppen-oplevelse blev først udgivet på Racemag.
Der var masser af drama til de mange rallyfans, der var mødt frem for at følge Cimbern Rallye, der udgjorde første afdeling af Autoplus Dansk Super Rally.   Et fantastisk stort startfelt med 80 danske mandskaber og 27 tyske betød, at området i Mittelangel med de små snoede veje, der nærmest er designet til at være basis for udfordrende rallyprøver, gav masser at se på for publikummerne.   Løbsledelsen havde i år udvalgt de allerbedste strækninger, så udfordringen for hele rallyfeltet var i top. Især prøve 3 / 6 ”Fraulund” er ekstremt udfordrende – 13, 2 km hvor der konstant […] Indlægget Kristian Poulsen/Ole Frederiksen vinder dramatisk premiere i Autoplus Dansk Super Rally blev først udgivet på Racemag.
Det var fjerde Mercedes 1-2 ud af fire mulige i 2019, men selvom de sluttede hvor de begyndte Socar Aserbajdsjan Grand Prix 2019, så var det langt fra den ensformige paradekørsel, man kunne  tro ved alene at se på resultatlisten.   Der var masser af dramatik og begivenheder i løbet af weekenden, der fik stor betydning for resultatet i søndagens GP. Fra en afbrudt træning fredag grundet løst kloakdæksel over en kaotisk, crashpræget kvalifikation lørdag til et løb, hvor alt faldt ud til Mercedes-kørernes fordel.   ”Det var en flot detalje fra Mercedes’ side, at de snød Sebastian Vettel for […] Indlægget Podcast om Aserbajdsjans GP: Flotte detaljer fra Mercedes blev først udgivet på Racemag.
Onsdag d. 23/10 åbnes der for at nye talenter med interesse i formel racing kan teste deres evner af. Testdagen finder sted på Padborg Park og der er mulighed for at teste i enten Formel 4 eller Formel 5. Du … Continue Reading→ Indlægget Nye formeltalenter får chancen for at teste Formel 4 og Formel 5 blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Anmeldelsesgebyret 12 – 13 maj 2018 Formel 4 + 5 F5 Bulletin 3, 2018 Løbsinformation Åbningsløbet 2018 ver. 1 Godkendt Tidsplan Åbningsløbet 2018 Ver. 1 fredag og lørdag Godkendt version Tidsplan Åbningsløbet 2018 Ver. 1 søndag Godkendt version Indlægget Slutinstruktioner til DM2 Jyllandsringen blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Se i følgende link for de sidste slutinstruktioner for den kommende weekend. Slutinstruktioner Padborg Park Open Indlægget Slutinstruktioner til Padborg Park Open blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Da Formel 5 i denne sæson har lavet en aftale om at køre sammen med Formel 4, vil det betyde at nyhedsstrategien for Formel5.dk vil ændre sig. Det vil komme til at betyde at der naturligvis vil komme relevante Formel … Continue Reading→ Indlægget Ændring af nyhedsstrategien for Formel5.dk blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
  Ikke ufortjent blev 2017 mesteren i Formel 5 klassen, Aske Nygaard Bramming, hædret for sine flotte resultater i den forgangne sæson, til det store Dansk Motorsport Award. Aske viste en stor stabilitet igennem hele sæsonen. Og selvom han i … Continue Reading→ Indlægget Formel 5 mesteren hædret ved Dansk Motorsport Award blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Positivt informationsmøde for Formel 5 kørere i Racehall, Aarhus. Lørdag. d. 17/2 var der indkaldt til informationsmøde for Formel 5 kørere. Mødet var indkaldt af DASU og Renault Formel 4 Danmark og skulle belyse de nye tiltag og muligheder der … Continue Reading→ Indlægget Sammen løfter vi formelsporten i Danmark! blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
FORMEL 5 KØRER MED FORMEL 4 I 2018 Formel 5 kører igen i 2018 sammen med Formel 4-serien og der er udskrevet en selvstændigt danmarksmesterskab for klassen.   Det betyder, at de to klasser kører sammen på følgende løbsdatoer:   … Continue Reading→ Indlægget Så er det officielt fra DASU..! blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Testdage inden sæsonstart: 14. februar 17. februar (lørdag) 24. februar (lørdag) 28. marts 3. april 4. april 17. april 18. april 24. april   Bemærk der kun er én testdag i marts måned.   Testdage bestilles direkte hos Padborg Park Indlægget Information fra Padborg Park! blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Indlægget 24. december – lidt godt at slå tiden ihjel med. Glædelig Jul! blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Indlægget 23. december – fede dueller med Lundgaard og Schmidt! blev først udgivet på Formel 5 Danmark.