UFD-Sport-Motorsport

Creventics 24 timers løb på Circuit of the Americas i Texas er det løb i den populære løbsserie, som ligger længst fra Danmark. Men alligevel er der en hel del danske kørere på startlisten. 9 kørere fra Danmark er rejst til USA, men da de bl. a. kører for to rent danske teams, er de fordelt på kun 3 biler.
Det er snart slut med produktionen af Mercedes-AMG's største og kraftigste motor med 12 cylindre og to turboladere. Vi tager et sidste ridt i overklasseløget langs kysten i ...
FIA WEC - VM førende Michael Christensen til start ved femte VM afdeling i Kina
Michael Christensen og hans franske holdkammerat Kevin Estre stiller i weekenden til start ved femte afdeling af det officielle VM for sportsvogne, der afvikles i Shanghai, Kina. De to, der er fabrikskørere for Porsche, fører VM i LMGTE Pro-klassen efter en flot sæson, hvor de blandt andet har sejret ved 24 timers løbet på Le Mans og ved seneste VM afdeling på Fuji i Japan.
Formel 4 DK - Malthe Jakobsen får international Formel 4 debut i Malaysia
Den blot 15-årige thybo, Malthe Jakobsen, har netop fået en aftale på plads, som sikrer ham sin internationale debut. Han har fået en startplads til de to sidste afdelinger af Formula 4 Asia, der skal køres på den kendte F1-bane Sepang i Malaysia.
Navnet er nyt. OK Mobil 1 Danish Supertourisme er blevet til OK Mobil 1 Super GT Danmark, og det med et nyt motorlineup med flere heste og en fed lyd. I 2019 får den populære klasse noget af et vitamintilskud. Ét af de absolutte topteams i dansk motorsport, Flexlease.nu Strøjer Tegl, har besluttet at køre Super GT. Team Flexlease.nu Strøjer Tegl er ejet af Martin Frederiksen, Kent Bernsdorf og Jan Berg.
Hos Strøjer Samlingen d. 29/11Du får chancen for at høre om Peter Nygaards beretninger om Kevin Magnussens 2018 sæson i Formel 1. Det foregår hos Strøjer Samlingen på Fyn, der holder et af deres velkendte events, hvor du færdes mellem deres mange flotte biler, klassiske såvel som nutidige sportsvogne
Sikke et drama og igen en kandidat til årets bedste race. Brasiliens Grand Prix havde det hele, drama, følelser og fede dueller. Vi analyserer søndagens drama sammen med den nykårede DM-vinder i Formel 4, Casper T. Hansen. Indlægget Podcast: Brasiliens Grand Prix med formelkører Casper T. Hansen blev først udgivet på Racemag.
DASUs elitenyhedsbrev bringer nyt om de indplacerede atleters resultater - og beretter, hvem vi skal holde øje med i den kommende tid.  Indlægget Point til Kevin i Brasilien blev først udgivet på Racemag.
Porsche Panamera GTS bygger bro mellem en rummelig og praktisk rejsevogn for fire personer og en hardcore sportsvogn. Vi jager en dansk Le Mans-vinder i den store Porsche på ...
BMW 8-serie Coupé er en gennemført lækker langtursbil, der ikke bliver nervøs, når den møder et sving. Rollen som flagskib hos BMW har været varetaget af ...
Nu går starten til det første officielle danmarksmesterskab i simracing i nyere tid. Det sker, når Danish Esport Racing Championship afvikler første afdeling.   Det sker onsdag den 7. november i spillet iRacing, som danner basis for dette banebrydende mesterskab.   Over i alt seks afdelinger á hver to løb skal de bedste simracere i Danmark dyste dør mod dør med nogle af landets bedste racerkørere fra den virkelige verden.   Mere end 100 kørere er tilmeldt serien, der skydes i gang på banen Nürburgring GP og slutter på Interlagos den 27. februar.   Alle deltagerne kører i Audi R8 […] Indlægget Så skydes DM i simracing i gang i DASU blev først udgivet på Racemag.
Efter diverse forsinkelser og problemer med at bygge batterier nok er Tesla Model 3 klar til de første europæiske kunder i køen i 2019. Her er første indtryk.
Danmarks største bilimportør arbejder på at blive klar til den nye generation af grønne biler. 40-årige Ulrik Drejsig har som topchef ansvaret for, at danskerne tager de ny ...
Få indblik i Mikkel Overgaard Pedersens karriere, hør fra en insider om banen i ved Mexico City - og lyt til analysen af weekendens GP, et actionfyldt løb, der endte med suveræn hollandsk sejr og titel til Lewis Hamilton. Indlægget Podcast: Mexicos GP med Mikkel Overgaard Pedersen blev først udgivet på Racemag.
Læs DASUs elitenyhedsbrev her. Indlægget DASU elitenyhedsbrev – F1, Porsche Super Cup, ELMS og meget mere blev først udgivet på Racemag.
Det var ultratæt i toppen efter de syv prøver i Rally Sønderjylland. Finalen i årets Autoplus Dansk Super Rally, der blev kørt i området omkring Aabenraa, gav lige så meget spænding, som man kunne håbe på. Indlægget Tæt i toppen i Autoplus Dansk Super Rally-finale blev først udgivet på Racemag.
Verdens mest traditionsbundne motorcykelmærke lægger op til store forandringer. Harley-Davidson har lanceret en vækstplan, der sender det amerikanske brand ud på helt nye ve ...
For 50 år siden jagtede Steve McQueen banditter med sin Ford Mustang i kultfilmen "Bullitt". En ny jubilæumsmodel hylder filmbilen med flere kræfter og autentisk styling.
Mercedes byder et nyt medlem velkommen i familien. Sig goddag til AMG GT 63 S 4-door, som står klar til at skræmme livet af dig og dine bagsædepassagerer med en brutal V8-mo ...
Det var et fantastisk race i Texas, en populær finsk sejr og en nitte til Haas F1 Team. Indlægget Podcast: USA’s GP med Dennis Lind blev først udgivet på Racemag.
Har du i lang tid gået og drømt om at komme i gang med motorsport, men har ladet økonomien holde dig tilbage? I så fald er der gode nyheder. I dag findes der flere og flere online låneudbydere, der tilbyder dig lån til ethvert formål, så lyder det fristende kan du med fordel klikke dig videre og finde nogle af markedets billigste quicklån gennem Pengeinfo.dk.   Motorsport koster dyrt Der er ingen tvivl om, at motorsport hurtigt kan komme til at koste store penge. Hvad mange måske ikke er klar over, er, at det ikke er nok at have det […] Indlægget Få råd til mere ræs i hverdagen blev først udgivet på Racemag.
En af verdens mest eksklusive ombygninger af Porsche 911 er landet på dansk jord. Den er født i tyske Zuffenhausen i 1992, men er for nylig blevet skilt ad og genfortolket i ...
Rolls-Royce´ første SUV er for dem, der vil sidde højt i ophøjet luksus uanset om turen går til Hellerup eller Namib-ørkenen. De første danske ordrer på mægtige Cullinan er ...
Onsdag d. 23/10 åbnes der for at nye talenter med interesse i formel racing kan teste deres evner af. Testdagen finder sted på Padborg Park og der er mulighed for at teste i enten Formel 4 eller Formel 5. Du … Continue Reading→ Indlægget Nye formeltalenter får chancen for at teste Formel 4 og Formel 5 blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Er du også vild med Formel 1 og følger du flittigt på TV når der vises Grand Prix events fra hele verden? Hvorfor så ikke tage din entusiasme et skridt videre og opleve et løb live?   At se Formel 1 i levende live i enten Dubai, Monaco, Belgien eller et af de andre førende lande inden for motorsport, er en drøm mange går rundt med. Desværre er det også en drøm der ikke er helt billig, og mange vælger derfor at blive hjemme år efter år. Sådan behøver det dog ikke længere at være og du kan også få […] Indlægget Tag til Grand Prix i udlandet med et kviklån blev først udgivet på Racemag.
Der var mere drama i silly season uden for banen end på selve F1-banen i Sotji i weekendens russiske GP. Lewis Hamilton tog en kontroversiel sejr foran teamkammerat Valtteri Bottas. Vettel var treer og måtte se VM-rivalen udbygge yderligere. Indlægget Podcast: Det ternede flag om F1 – Ruslands Grand Prix 2018 blev først udgivet på Racemag.
Anmeldelsesgebyret 12 – 13 maj 2018 Formel 4 + 5 F5 Bulletin 3, 2018 Løbsinformation Åbningsløbet 2018 ver. 1 Godkendt Tidsplan Åbningsløbet 2018 Ver. 1 fredag og lørdag Godkendt version Tidsplan Åbningsløbet 2018 Ver. 1 søndag Godkendt version Indlægget Slutinstruktioner til DM2 Jyllandsringen blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Se i følgende link for de sidste slutinstruktioner for den kommende weekend. Slutinstruktioner Padborg Park Open Indlægget Slutinstruktioner til Padborg Park Open blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Da Formel 5 i denne sæson har lavet en aftale om at køre sammen med Formel 4, vil det betyde at nyhedsstrategien for Formel5.dk vil ændre sig. Det vil komme til at betyde at der naturligvis vil komme relevante Formel … Continue Reading→ Indlægget Ændring af nyhedsstrategien for Formel5.dk blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
  Ikke ufortjent blev 2017 mesteren i Formel 5 klassen, Aske Nygaard Bramming, hædret for sine flotte resultater i den forgangne sæson, til det store Dansk Motorsport Award. Aske viste en stor stabilitet igennem hele sæsonen. Og selvom han i … Continue Reading→ Indlægget Formel 5 mesteren hædret ved Dansk Motorsport Award blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Positivt informationsmøde for Formel 5 kørere i Racehall, Aarhus. Lørdag. d. 17/2 var der indkaldt til informationsmøde for Formel 5 kørere. Mødet var indkaldt af DASU og Renault Formel 4 Danmark og skulle belyse de nye tiltag og muligheder der … Continue Reading→ Indlægget Sammen løfter vi formelsporten i Danmark! blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
FORMEL 5 KØRER MED FORMEL 4 I 2018 Formel 5 kører igen i 2018 sammen med Formel 4-serien og der er udskrevet en selvstændigt danmarksmesterskab for klassen.   Det betyder, at de to klasser kører sammen på følgende løbsdatoer:   … Continue Reading→ Indlægget Så er det officielt fra DASU..! blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Testdage inden sæsonstart: 14. februar 17. februar (lørdag) 24. februar (lørdag) 28. marts 3. april 4. april 17. april 18. april 24. april   Bemærk der kun er én testdag i marts måned.   Testdage bestilles direkte hos Padborg Park Indlægget Information fra Padborg Park! blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Indlægget 24. december – lidt godt at slå tiden ihjel med. Glædelig Jul! blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Indlægget 23. december – fede dueller med Lundgaard og Schmidt! blev først udgivet på Formel 5 Danmark.