UFD-Sport-Fodbold

Den engelske angriber mener bestemt, at det er muligt, at han kan blive den mest scorende englænder.
Den portugisiske stjerne er igen fraværende i Nations League. Nu afslører landstræner årsagen til fraværet.
Ajax-boss: Kan ikke holde længe på dette hold
Ajax' sportsdirektør Marc Overmars erkender, at det er så godt som umuligt at holde længe på de mange unge, talentfulde spillere, der er i truppen.Ajax har de seneste mange år sendt adskillige unge spillere ud i europæiske storklubber, og for tiden går der igen rygter om, at flere profiler kan være på vej væk.Blandt de spillere, som for tiden rygtes videre i karrieren, kan nævnes Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong, Donny van de Beek, David Neres og Kasper Dolberg.Sportsdirektør Marc Overmars er imponeret over kvaliteten i truppen og ved, at det kan være svært at holde på de unge profiler i en længere årrække.- Det bliver svært at holde på de spillere, det har jeg sagt flere gange. Hver dag kommer der flere og flere historier i medierne om vores spillere, siger Overmars ifølge Sport.- Lige nu kan vi nyde denne gruppe af spillere, men jeg må være ærlig at sige, at det er umuligt at holde på sådan et hold i fire år.- Jeg ser trygt på fremtiden og på næste sæson. Jeg har talt med vores scouts om at komme i gang med at arbejde. Jeg har sørget for, at de har travlt, og at de har nettene ude og forsøger at få noget i land.Ajax sagde i sommer farvel til Justin Kluivert, som i stedet rykkede til Roma.
Det står nu klart, at Liverpool-profilen ikke mener, at Sergio Ramos er den bedste Real forsvarsspiller.
Solen skinner på Jersey Road en halvkølig, smuk novemberdag. Der er landskampspause, men freden har bestemt ikke sænket sig over Brentfords slidte træningsanlæg i bydelen Hounslow lidt vest for centru...
Ærgerlig Löw har fortsat fokus på EM2020
Tysklands Joachim Löw er skuffet over, at holdet ryger ud af Nations League A, men vil fortsat arbejde hårdt for at stille med et slagkraftigt hold til EM 2020.Holland besejrede fredag aften Frankrig med 2-0, og dermed er det sikkert, at Tyskland slutter nederst i Nations League A gruppe 1.Det betyder, at verdensmestrene fra 2014 rykker ned i Nations League B, og mens det ærgrer landstræner Joachim Löw, kigger han nu fremad mod 2020.- Holland besejrede fortjent de franske verdensmestre. Resultatet er selvfølgelig bittert for os, for nu har vi ingen chance for at blive i Nations League A, men det må vi acceptere, siger Löw ifølge det tyske forbunds hjemmeside.- Vores fokus er fortsat rettet mod EM2020, som vi vil gå efter at kvalificere os til og forsøge at stille med så stærkt et hold som muligt i turneringen.- Vi vil blive ved med at give plads til vores unge spillere og introducere dem til landsholdet. Dette år har været skuffende, men vi vil sige farvel til det med vores fans med en god kamp i Gelsenkirchen på mandag.Tyskland møder Holland mandag aften.
Den tidligere hollandske U21-træner er tydeligvis glad, for at se Depays udvikling hos den franske storklub.
FC Köln henter Modeste hjem fra Kina
FC Köln har forstærket angrebet med Anthony Modeste, som vender tilbage til klubben efter et ophold i Kina.Angriberen Anthony Modeste forlod i sommeren 2017 FC Köln og rykkede til Kina, men nu tager Modeste retur.2. Bundesliga-klubben oplyser på sin hjemmeside, at 30-årige Modeste vender tilbage til klubben.Modeste stod uden kontrakt efter afskeden med Tianjin Quanjian og har de seneste uger holdt sig i gang på FC Kölns U21-mandskab.Klubben oplyser, at Modeste har skrevet under på en kontrakt, som gælder til sommeren 2023.Modeste spillede tidligere i FC Köln fra 2015 til 2017 og står noteret for 45 mål i 73 officielle kampe.
Det forlyder sig ifølge spansk medie, at Premier League-storklub skulle, forberede et bud på Real-profil.
Sverige er gruppefinaleklar - Tyrkiet rykker ud
Sverige slog lørdag Tyrkiet med 1-0 på udebane og kan dermed stadig rykke op i Nations League A. Tyrkiet rykker ned i Nations League C.Tyrkiet og Sverige mødtes lørdag aften i Nations League B gruppe 2, og her stod der vigtige point på spil.En sejr til tyrkerne ville sikre holdet en andenplads og sende Sverige et niveau ned, mens Sverige med en sejr ville overhale Tyrkiet og endda give en matchbold for en førsteplads mod Rusland.Det var hjemmeholdet, der startede bedst, da Tyrkiet satte svenskerne under pres fra start.Robin Olsen og den svenske defensiv red dog stormen af, og i stedet begyndte gæsterne at vise tænder i offensiven.Det gav en række forsøg og en appel for straffespark til Marcus Berg, men det var Tyrkiet, som kom til første halvlegs bedste mulighed.Kort før pausen diskede Robin Olsen således op med en stor redning, da han tog sig af et forsøg fra kort afstand fra Hakan Calhanoglu. Dermed var stillingen ved pausen 0-0.Få minutter inde i anden halvleg kom Sverige frem til en stor chance, da Martin Olsson sendte bolden ind foran mål, hvor Sebastian Larsson akkurat ikke kunne få sit hovedstød fra kort afstand inden for rammen.Begge hold gik hårdt efter en scoring, og 20 minutter før tid fik Sverige en gylden mulighed, da Markus Berg blev nedlagt i feltet.Andreas Granqvist blev sat til at sparke, og han sendte bolden i mål helt ude ved den ene stolpe.Herefter pressede Tyrkiet på, mens Sverige også kom til et par muligheder på kontraangreb.Det blev dog ikke til flere scoringer, og dermed sikrede Sverige sig sejren på 1-0. Det betyder, at svenskerne ligger nummer to, mens Tyrkiet ryger ned på tredjepladsen.Da Tyrkiet ikke har flere kampe tilbage, rykker holdet ned, mens Sverige har en kamp tilbage mod Rusland. Sverige har tre point op til russerne og kan altså potentielt tage førstepladsen.Samtidig tabte Lars Olsens Færøerne med 2-0 ude mod Aserbajdsjan, mens Kosovo slog Malta med 5-0.Tidligere på dagen vandt Serbien 2-1 over Montenegro i Nations League C og er tæt på at have sikret oprykning til Nations League B.
Bale: Danmark var heldige 17-11-2018 18:47
Danmark vandt i går 2-1 ude mod Wales, men superstjernen Gareth Bale mener, at Danmark var heldige.
Hareide tænker på at fortsætte efter 2020
Landstræner Åge Hareides kontrakt med DBU udløber i sommeren 2020, og han fortæller til BT, at han er åben for at forlænge aftalen.Åge Hareide har været dansk landstræner siden december 2015 og har blandt andet ført landsholdet frem til ottendedelsfinalen ved sommerens VM-slutrunde.Senest sikrede Hareide og co. oprykning til Nations League A, og nordmanden nyder sit job.Han udelukker derfor ikke, at hans kontrakt, som lige nu løber til sommeren 2020, kan blive forlænget.- Jeg bliver ikke yngre, men alligevel tænker jeg over det (at fortsætte i jobbet efter 2020, red.). For det er så godt at være sammen med de mennesker her. Også hele staben, siger Hareide til BT.- Vi har de dygtigste i Danmark, og det er utroligt inspirerende at arbejde med spillere som Christian (Eriksen, red.) og Kasper (Schmeichel, red.). Det er topspillere i Europa. Jeg plejer at sige til dem, at de andre er gode. Men det er vi også. Se på ligaerne, vores spillere spiller i.Danmark spiller mandag den sidste kamp i denne omgang i Nations League, når Irland kommer på besøg i Aarhus.
Kroatien-boss frygter træthed mod England
Kroatiens Zlatko Dalic frygter, at torsdagens kamp mod Spanien stadig sidder i de kroatiske spilleres ben, når de søndag møder England i Nations League.Søndag eftermiddag spiller Kroatien og England om førstepladsen i Nations League A gruppe 4, når de to hold mødes på Wembley.Kroatien går ind til kampen med selvtillid, da holdet torsdag aften besejrede Spanien med 3-2 efter en underholdende kamp.Landstræner Zlatko Dalic frygter dog, at spillerne kan være fysisk slidte i kampen efter torsdagens opgør.- Vi har total respekt for det engelske hold. Vi har lært en masse af begge kampe mod dem (første kamp i Nations League og VM-semifinalen i sommer, red.), siger Dalic ifølge Sky Sports.- Jeg er mere bekymret for mit eget hold, da vi spillede mod Spanien for to dage siden. Jeg vil dog forsøge at få det bedste ud af spillerne.- Vi skal nok være rigeligt motiverede. Vi skal spille på Wembley, som er et af de betydningsfulde stadions i verden.Dalic må undvære midtbanemotoren Ivan Rakitic, som er blevet skadet og derfor vendt hjem til Barcelona.
Ifølge Lucas Vazquez kunne Santiago Solari ikke have fået en bedre start.
Per Rud: Andre tager over mod Lyngby
HB Køges Per Rud tror på, at nye spillere er klar til at tage over, når et par spillere sidder ude med karantæne i søndagens kamp mod Lyngby.Efter en forrygende start på sæsonen er HB Køge kommet ned på jorden igen de seneste uger, da holdet er uden sejr i otte kampe i træk i 1. division.Til søndagens kamp mod Lyngby er HB Køge uden både Jean-Claude Bozga og Marian Huja, som fik rødt kort senest mod FC Roskilde.Sportsdirektør Per Rud er ikke imponeret over udvisningerne, men føler sig overbevist om, at nye spillere er klar til at træde i karakter mod Lyngby.- Vore spillere har kvaliteterne til at vinde fodboldkampe - det har vi set mange gange, men vi må ærligt indrømme, at når kampene spidser til, så er det ikke gået vores vej i den seneste periode, siger Rud til HB Køges hjemmeside.- Vi har, måske med rette, kunnet sige, at vi har haft stolpe ud og ikke formået at få spilovertag overført til sejre, men kampen mod Roskilde er for mig et tydeligt eksempel på noget, der bare ikke må ske.- Der sker forseelser, som slet ikke hører hjemme, advarsler og udvisninger som er så langt fra vore værdier. Derfor blev der talt så højt som aldrig før. At slutte med ni spillere på banen er bare under lavmålet for det acceptable, og ingen skal overhovedet drømme om at give dommeren skylden.- Vi må tage ansvar for egne handlinger, og fokus skal være på at hive HB Køge ud i den nuværende situation.- Nye spillere kommer ind. Jeg ved, de spillere, har stået og trippet for at komme i aktion, og selvfølgelig er de klar til at løse opgaven - for ellers var de her jo ikke. Vi bruger således ikke tiden på dem, der er ude, men på dem der er med, slutter Rud.Før søndagens kampe ligger HB Køge nummer seks, mens FC Roskilde ligger nummer 10.
Serbien har sin Nations League-skæbne i egne hænder. Det står klart, efter at serberne lørdag slog naboerne fra Montenegro med 2-1 på hjemmebane i Beograd. Med sejren har Serbien 11 point ef...
FCH-midt vil vende bøtten mod Lønstrup og co.
FC Helsingør trænger til en succesoplevelse i 1. division, og Mikkel Basse tror på, den kommer mod Christian Lønstrups FC Roskilde.Nedrykkerne fra FC Helsingør har haft en svær sæson indtil videre i 1. division og ligger med to runder tilbage af efteråret på sidstepladsen.Søndag skal holdet ud i en regulær bundkamp, når holdet gæster FC Roskilde, og midtbanespilleren Mikkel Basse vil gøre alt for en tiltrængt sejr.- Der er jo ingen tvivl om, at vi har hårdt brug for de tre point. Det er ikke bare kampen mod Roskilde, men også den sidste kamp mod Hvidovre, som er meget, meget vigtig for os, og vi vil gøre alt for at tage seks point, siger Basse til bold.dk.- Vi har været inde i en ond spiral, hvor vi ikke formår at vinde kampene, selv om vi spiller udmærket. Det er vigtigt for os at få vendt det nu, så hullet op til den rigtige side af stregen ikke er for stort, når vi går på ferie.For Helsingørs spillere bliver søndagens opgør et gensyn med klubbens tidligere træner Christian Lønstrup.Basse glæder sig til gensynet med sin tidlige træner, men venskabet er lagt på hylden, når de står over for hinanden søndag.- Lønstrup betyder meget for klubben, da han har været her i mange år og skabt gode resultater. Han betyder selvfølgelig også meget for os spillere, da det var under ham, at mange af os fik debut i Superligaen.- Man kan kalde ham en ven af huset, men søndag vil vi gøre alt for at besejre ham. - Roskilde har gjort det rigtig godt de seneste kampe og kommer med selvtillid, men vi skal bare ud og smadre på.- Vi har som sagt spillet godt i mange kampe og også kommet frem til chancerne. De skal udnyttes mod Roskilde, så vi tager første skridt væk fra bunden, siger Basse.Helsingør besejrede FC Roskilde med 3-0 i september.mikkel@bold.dk
I hans selvbiografi indrømmer Zlatan Ibrahimović at han føler, at AC Milan ikke holdt hvad de lovede.
Göteborg viser interesse for Joel Allansson
IFK Göteborg viser interesse for Randers FC's Joel Allansson, hvis kontrakt med Randers udløber ved årsskiftet.Den svenske midtbanespiller Joel Allansson forlængede i sommer sin kontrakt med klubben frem til årsskiftet.Allansson har dog ikke spillet meget i denne sæson, og noget tyder på, at han forlader klubben, når kontrakten udløber til nytår.Svenskeren kan meget vel fortsætte karrieren i hjemlandet. I hvert fald bekræfter Allanssons tidligere klub, IFK Göteborg, at der er dialog.- Joel er et af de navne, vi har talt om, men der vil altid være en masse spekulationer, så det er bedst først at tale om det, når noget er på plads, siger sportschef Jonas Olsson til Fotbollskanalen.- Ja, vi har talt med Joels repræsentanter. Vi har talt med en masse repræsentanter og en masse spillere. - Skal vi have en spiller, skal det være en, som gør en forskel - for ellers er jeg overbevist om, at det hold, vi har spillet med i år, kan tage nogle enorme skridt, da de har lært en masse.26-årige Allansson har spillet 74 Superliga-kampe for Randers FC - heriblandt syv i denne sæson.
Neymar har været rygtet væk fra Paris Saint-Germain, men ifølge General Manager Pep Segura er han ikke på bordet lige nu.
Pickford: Vi kan spille op med de bedste
Englands Jordan Pickford føler, at holdet har bevist sit værd mod de bedste hold i verden, og han tror derfor på en sejr over Kroatien i Nations League.Når England søndag møder Kroatien i Nations League 1 gruppe 4, er der tale om en regulær gruppefinale.Vinderen af kampen tager førstepladsen i gruppen, mens taberen rykker ned. Ender kampen uafgjort, slutter Spanien som vinder af gruppen.Englands målmand Jordan Pickford føler, at det engelske mandskab har, hvad der skal til for at besejre de kroatiske VM-sølvvindere.- Det bliver en stor kamp for os på et udsolgt Wembley, hvor der er noget på spil, siger Pickford ifølge Sky Sports.- Vi ved, vi er i stand til at slå store hold, for det har vi bevist ved at slå Spanien, som er tilbage på det niveau, hvor holdet hører hjemme, og dermed er et top fem-hold i verden.- Vi kan spille op med disse tophold. Vi vil vinde alle de kampe, vi spiller, og gør vi det, når vi også semifinalen og finalen i Nations League.Kampen mellem England og Kroatien spilles søndag klokken 15.00.
Det slog gnister mellem de walisiske og danske spillere, da Kasper Dolberg sendte stortalentet Ethan Ampadu ud over sidelinjen og ud i reklameskiltene. Landstræneren for Wales, Ryan ...
Napoli mangler forstærkninger, og Carlo Ancelotti overvejer at hente dem i hans tidligere klub.
Et hold skiller sig ud i den bedste danske fodboldrække for kvinder. Ubesejrede Brøndby vandt for femte gang i træk i 3F Ligaen - denne gang blev det til en hjemmesejr på 5-2 over VSK Aarhus. ...
Åge Hareide må undvære en af sine dirigerende midtbanespillere, når modstanderen mandag hedder Irland. Thomas Delaney er nemlig i karantæne og er derfor ikke at finde i blandt de danske landsholdsp...
Det er ikke kun det danske fodboldlandshold, der må undvære flere stamspillere i mandagens Nations League-kamp mellem Danmark og Irland i Aarhus. Irerne kommer til Østjylland med en trup med flere ...
Med fem minutter tilbage af kampen mellem Wales og Danmark i Cardiff kogte det over på banen i en kamp, der på ingen måde havde været fyldt med ondt blod. Kasper Dolberg kom for sent i en tackling ...
At rykke op. Det var derimod dét, Christian Eriksen aldrig havde oplevet i sin fodboldkarriere lige indtil fredag aften. Her vandt Danmark sin gruppe i Nations League med en 2-1-sejr over Wa...
Der gik et gys gennem Cardiff City Stadium. Tilbage stod de walisiske fodboldfans med overraskende blikke. Hvordan kunne Kasper Schmeichel det? Gareth Bale havde ikke fundet svaret, da ha...
Fredag aften blev vi klogere på Danmarks skæbne i Nations League. Og de næste tre dage får vi endnu flere svar på, hvem der rykker op og ned i den første udgave af UEFA Nations League. Hvem der går...