UFD-Sport-Fodbold

Ansu Fati er kommet i historiebøgerne...
Den franske landstræner Didier Deschamps forlænger sin kontrakt med landsholdet, til efter VM i 2022.
En klausul i det spanske fodboldforbunds vedtægter kan give beføjelser til at skifte kampstadion for det kommende El Clásico.
Ifølge det britiske medie, The Telegraph, er den tyske storklub Borussia Dortmund nu også et emne for den fyrede argentinske manager.
Newcastle-profilen Allan Saint-Maximin pådrog sig i weekenden i 2-1-sejren over Southampton en haseskade. Denne skade er nu blevet undersøgt.
Napoli har for cirka ti minutter siden offentliggjort på deres facebook-side, at Gennaro Gattuso er ny mand i trænersædet i Napoli.
Schalke 04 har i dag på deres hjemmeside offentliggjort, at de har forlænget kontrakten med offensivprofilen, Amine Harit frem til sommeren 2024.
Carlo Ancelotti har gennem sin Instragram-profil afgivet sit afskedbrev til Napoli. En klub der bestemt har gjort indtryk på italieneren.
Gary Neville opfordrede på live-tv for nylig på tv-kanalen talkSPORT til, at Ole Gunnar Solskjær for alvor skal finde pengepungen frem i det forestående vindue.
Arsenals venstreback Kieran Tierney pådrog sig i mandagens Premier League-sejr over West Ham en skulderskade. Denne skade skulle ifølge Goal holde ham ude i op til tre måneder.