UFD-Sport-Cykling

Opvarmning til 2020: Hvad kan vi forvente af Movistar Team?
Ferien er ovre, og det er tid for de professionelle ryttere at starte den seriøse træning frem mod 2020-sæsonen. Efter de indledende teambuilding-øvelser ved de første holdsamlinger i november, er det som regel i december, at de første træningslejre organiseres, og den indledende sæsonplanlægning finder sted, og bare få uger senere er WorldTouren allerede i gang, når der igen bydes op til dans i Tour Down Under. I løbet af de kommende uger vil Feltet.dks cykelekspert Emil Axelgaard klæde dig på til den kommende sæson i en serie af analyser, hvor vi kaster et detaljeret blik på hvert af de 19 WorldTour-hold, og hvad vi kan forvente os af mandskabet i løbet af de kommende 12 måneder.
Van Garderen vil køre Giro-Tour-double - EF satser stort på Touren
Tejay van Garderen har kørt Tour de France otte gange men blot Giro d´Italia en enkelt gang. Nu ønsker amerikaneren så at kombinere de to løb i 2020, hvor den 31-årige rytters mandskab, EF Education, vil sende en stor del af holdets profiler til Tour de France.
Skuffet og utilfreds Nibali glad for at slippe væk fra Bahrain-Merida
Vincenzo Nibali skifter til Trek-Segafredo til den kommende sæson, og det er et skifte, som italieneren er mere end tilfreds med. Den 35-årige rytter var nemlig ikke længere glad for Bahrain-Merida.
ColoQuick-sportsdirektør: Kan blive det hårdeste Danmark Rundt nogensinde
En etape langs den jyske vestkyst, en teknisk svær afslutning i Sønderborg, et smut ind i Tyskland før den klassiske finale i Vejle, en etape på en hård rundstrækning omkring Kalundborg og til sidst den oplagte finalespurt på Frederiksberg Allé. Det er ruten, som Brian Petersen tror kan vise sig at blive den hårdeste i PostNord Danmark Rundts historie, når rytterne næste år kører løbet for 30. gang. 
Officielt: Mads Pedersen indleder 2020 Down Under
Flere medier skrev allerede om det for godt fire uger siden, men først i går kom den endelige bekræftelse. Mads Pedersen begynder sin 2020-sæson i Australien med gadeløbet, Schwalbe Classic, efterfulgt af WorldTour-etapeløbet, Tour Down Under.
UCI bekræfter: Mitchelton-Scott får WorldTour-licens
Det tog et par ekstra dage at få på plads, men nu er den god nok. Mitchelton-Scott har som ventet fået tildelt WorldTour-licens for både herrer og damer til de kommende tre sæsoner. 
Cykelrejser: Hvor går turen til i 2020?
Vinmarker i Appenninerne, alpetoppe i Østrig, cykeludlejning på Mallorca eller smørrebrød i Danmark.
Cykellygte med bagudvendt cykelradar
Kør smartere og mere bevidst med Varia™ RTL511 radarbaglygte. Den monteres på sadelpinden og giver visuelle alarmer og lydalarmer om køretøjer, der nærmer sig bagfra, på op til 140 meters afstand.
Find julegaven til cyklisten
Har du svært ved at finde julegaven til cyklisten eller motionisten? Nu har Velomio.com løsningen til dig!
Gør dig klar til 2020 med Feltet.dks julekalender
Julen står for døren, men det er ikke alle, der kan se frem til en måned med god mad, afslapning og søde sager. Mens december for mange er én lang opbygning mod det store klimaks sidst på måneden, er det for de professionelle cykelryttere den tid på året, hvor den seriøse træning frem mod den kommende sæson for alvor tager fart i form af de første træningslejre.