UFD-Livsstil-Mad-8

Dejlig nem opskrift på hjemmelavet sushi med laks, avocado og agurk. Sushien ligner små stykker konfekt, og de smager ekstra godt, hvis de bliver dyppet i lidt soyasauce.
Hjemmelavet sushi er både sjovt at lave og virkelig lækkert. I denne opskrift fyldes makirullerne med rejer, agurk og dild, der tilsammen giver en lækker nordisk smag til den japanske klassiker.
Ultra lækre hjemmelavet inside out sushi fyldt med laks og agurk og pyntet med cremet avocado og spicy chilimayonnaise. Det er virkelig en showstopper, der ovenikøbet smager forrygende.
Super lækker opskrift på frisk asiatisk salat med nudler og oksekød. Salaten er hurtig at bikse sammen, så den er perfekt som aftensmad i en travl hverdag.
Lækre vietnamesiske rispapirruller med rejer, masser af frisk salat og den specielle thaibasilikum, der giver en perfekt smag til de friske ruller. Rispapirrullerne serveres med sød chilisauce.
Ufattelig nem og lækker opskrift på kylling i fad med spidskål, gulerødder og en dejlig karrysovs med kokosmælk. Det er næsten magisk, når en så nem ret smager SÅ godt.

UFD-Livsstil-Mad

Jura 13-02-2019 00:00
Jura er et lille men spændende vindistrikt ved de vestvendte bjergskråninger på grænsen mellem Frankrig og Schweiz. Området producerer en række forskellige stilarter, flere ganske unikke for området.
Rød frugt med kirsebær og lidt ribs. Lidt introvert og med lidt friske mandler i kanten. Balanceret og afrundet mundfornemmelse.
Delikat og sprød duft af sorte skovbær med brombær som dominerende frugt. Lidt sødmefuldt og med en god og krydret fylde.
Folkene bag Alouette ved ikke, hvad de skal gøre af sig selv, mens Poul Andrias Ziska skal have fordøjet, at Færøske Koks nu har hele to stjerner.
Med kun én ny etstjernet restaurant på dansk grund blev det en usædvanlig mager michelinuddeling.
Det var en australier og en canadier, der gik på scenen i Aarhus for at modtage hæder til Noma.
Kikærtepandekager 18-02-2019 20:03
...
Broccoli Fladbrød 18-02-2019 19:54
Broccoli og mandler hakket fint. Bland med æg og lidt Husk. Bred det ud på en bageplade og bad i cirka 25-30 min.
Torsk ala pizzaiola 18-02-2019 19:14
Put alt andet end torsk og mozzarella på panden, lad det simre 10 minutter, put torsk på, lad det simre og til sidst mozzarella
Annonceringen af årets michelinstjerner bød på få nye stjerner.
Guide: Her kan du spise Danmarks billigste Michelin-mad
Vil du også gerne have en bid af Michelin-kagen uden at skulle leve af havregryn og dåsetun resten af måneden? Vi har samlet de mest prisvenlige Michelin-restauranter i Danmark til dig.
Pas på med light sodavand. Særligt hvis du er kvinde og over 50 år tyder meget på, at det kan betale sig at være varsom med at drikke … Læs mere → Indlægget Pas på med light sodavand blev vist første gang på MadforLivet.com.
kylling i fad 17-02-2019 19:57
Lav marinade af olivenolie soya og krydderier (tilsæt evt. en teske stødt ingefær, eller finthakket rå ingefær efter smag, smag til med peber og citron. Kartofler skæres i kvarte (eller mundre...
Mos bananer og æg - tilføj resten og bag på panden.
Ren duft af røde kirsebær, hindbær og lidt skovbund. Delikat og typisk Pinot Noir. Ekstremt afrundet mundfornemmelse med en flot, mørk frugt.
Marstal: Det er muligt, Marstal til tid og evighed vil være spiritu(s)elt forbundet med Rigabalsam, men navnemæssigt ligger det måske mere til højrebenet at kaste sin skipperkærlighed på ginnen Marsta…
Prins Henrik nød somrene på Château de Cayx, som han og dronningen erhvervede i 1974. Prinsen forpagtede i 2015 slottets produktion af vin til det franske firma Vinovalie.
Han var i stand til at overraske og opmuntre til en glad livsførelse lige til det sidste, prins Henrik. Det kom for eksempel til udtryk, da hans kiste blev båret ud af Christiansborg Slotskirke og kør…
Pejrup: Det var et kedeligt syn, der mødte Uffe Black Nielsen, da han for nylig inspicerede sin vinmark på Øxenhaverne i Pejrup. 140 vinstokke var skåret over ved jorden, der var klippet hul to steder…
Pesticidrester i grønsager – her er de værste syndere. Frugt indeholder oftere rester af sprøjtegifte end grønsager. Dansk frugt og grønt indeholder som hovedregel lidt færre pesticidrester end udenlandske, … Læs mere → Indlægget Pesticidrester i grønsager blev vist første gang på MadforLivet.com.
Salat med kål og æbler 05-02-2019 22:06
Salat med kål og æbler og lun Hokkaidodressing er en delikat og fyldig salat, der er velegnet til såvel bøffer uden kød, grønne frikadeller eller et godt stykke … Læs mere → Indlægget Salat med kål og æbler blev vist første gang på MadforLivet.com.
Mad til børn – Gode råd til sund mad til børn. Vi kan som forældre og bedsteforældre påvirke vores børns liv og livslængde meget mere end vi tror.  … Læs mere → Indlægget Mad Til Børn – Gode Råd Til Sund Mad Til Børn blev vist første gang på MadforLivet.com.
Grøn og Glad – på syv dage hedder min helt nye e-bog, der giver dig viden og masser af inspiration til flere grønne og glade dage for hele … Læs mere → Indlægget Grøn og Glad – på syv dage blev vist første gang på MadforLivet.com.
Ærøskøbing: Selvom caféerne på torvet i Ærøskøbing har lukket og slukket for at holde januarfri, er der stadig lidt liv at finde bag Den Gamle Købmandsgaard. Her har håndværkere siden oktober været i …
Her til aften lige før præmieceremonien ved Bocuse d'Or konkurrencen i Lyon, blev der vist en video til minde om Paul Bocuse, med forskellige klip fra tidligere konkurrencer. Heri var netop et glimt f ...
Barbeito Malvazia 1945 23-01-2019 00:00
Wow! Masser af læder, hasselnødder og friske, syrlig figner og dadler i duften. Ret oxidativt udtryk med chokolade og marcipan i smagen.
Flot og ren frugt med citrus, grønne æbler. Fokuseret og rent. Læskende, saltet frugtighed i smagen med grønne pærer, æbler og et skud limesaft.
Med 206 er der rekordmange bryggerier i nyere tid i Danmark, viser Beerticker analyse for Bryggeriforeningen. Ved årtusindskiftet var der blot 12 bryggerier i Danmark. Men fra 2003 steg lysten til at brygge øl gevaldigt, således at der ved udgangen af 2008 fandtes 114 danske bryggerier. Derpå satte finanskrisen en dæmper på foretagsomheden, indtil det […]
For ti år siden ville de fleste danskere tænke på en sløj omgang med støv på fra supermarkedets nederste hylde, hvis nogen sagde kirsebærvin. Men situationen er en anden i 2018.
Julen nærmer sig, og dermed er det også tid til at vælge vinen eller vinene til juleaften. Jeg sadlede om på vinvalget sidste år, og min nye tradition er i den grad kommet for at blive.
For første gang sker uddelingen af Nordens prestigefulde Michelin-stjerner uden for en hovedstad, når Aarhus til februar er vært ved ‘Guide Nordic Countries 2019’.
Noma er tilbage på tronen som landets ypperste gastronomiske spydspids. Restauranten, som tidligere i år genåbnede i nye klæder.
Rasmus Munk afslører nu de første detaljer om den nye Restaurant Alchemist, der tegner til at blive en gevaldig og banebrydende sag, finansieret af Lars Seier Christensen. Da den unge Rasmus ...
Svits bacon i en gryde, til det er næsten sprødt, hæld herefter ...
Kenneth Toft-Hansen har netop placeret sig som nummer tre i Bocuse d'Or Europe kokkenes uofficielle EM, og er således en af de ti kokke ud af konkurrencens tyve, der går videre til Bocuse d'Or finalen ...
"Drengene gjorde det fantastisk," siger Rasmus Kofoed om Kenneth Toft Hansen og hans assistent Christian Wellendorf, som hårdt presset på tid dog nåede at aflevere 15 sekunder før fristen.
11.-12. juni afholdes det uofficielle EM for topkokke, hvor det handler om at kvalificere sig til VM næste år.  I lørdags præsenteredes konkurrencemenuen af kokken Kenneth Toft-Hansen, som ege ...
Kog pastaen efter anvisning på emballagen og lad den dryppe af i en ...
Danske bryggerier satser på nydelse frem for beruselse – mere drikkevenlige øl vinder frem. Den gennemsnitlige alkoholprocent på nye øl fra danske bryggerier er faldet markant de seneste fire år. Det viser en analyse, som Beerticker har lavet for Bryggeriforeningen. Baseret på Beertickers årlige liste over nye danske øl. I 2017 satte bryggerierne rekord med […]
Rekordmange øl blev lanceret i Storkøbenhavn, på Sjælland og i det meste af Jylland i 2017. Over halvdelen af alle nye øl kom fra Hovedstadsområdet. Det går kun én vej for antallet af nye øl i Danmark – og det er opad. Det blev til en rekord i 2017 med 1.622 nye danske øl. Sammen […]
Aldrig før er der åbnet så mange nye bryggerier på et år – nu er der 197. For fjerde år i træk kom der over 1.000 nye øl. I rekordåret 2017 kom der hele 1.622 nye øl på markedet i Danmark i 2017 – altså i gennemsnit næsten 4½ øl hver dag. Det fremgår af […]
16 bryggerier debuterede med øl på det danske marked i 2016. For tredje år i træk kom der over 1.000 nye øl. De danske bryggeriers succes fortsatte ufortrødent i 2016, der blev endnu et rekordår. Hele 1.424 nye øl kom på markedet i Danmark i 2016 – altså i gennemsnit næsten 4 øl hver dag. […]
Blend nødderne til mel.Tænd ovnen på 150º C.
Skræl kartoflerne, og kog dem i ca. 20-25 min., til de er møre. 
Brændende kærlighed 21-08-2016 12:15
Kartoflerne skrælles og koges i vand uden salt ca. 20-25 minutter (til de er så ...
Æblemost - fra æble til most
Pulled pork - røget på grill
Køerne dansede - Økodag 2013
Varme hveder - Store bededag
Fastelavnsboller - flere varianter
Mørbradgryde 03-05-2008 13:38
Fjern sølvsenen, hvis den ikke er fjernet på mørbraden. Skær mørbraden i ...
Brun koteletterne på begge sider, og krydr med salt og peber. Skyl ...
Boller i karry 18-03-2007 20:13
Kom vand i en gryde, tilsæt lidt salt, og bring det i kog.
Chili con carne 13-02-2007 20:26
Pil og hak løg, hvidløg og peberfrugt. Chilipeberet flækkes og kernerne fjernes, ...
Svensk pølseret 26-10-2006 20:52
Skræl kartoflerne og skær dem i tern på ca.  2x1 cm. Kog kartoflerne til de er ...